Ny tjänst för medicinjournalisten Annika Hjerpe

annika-hjerpeMedicinjournalisten Annika Hjerpe har nyligen tillträtt en nyinrättad tjänst som kommunikationsdirektör i hälsoföretaget Axellus. Hon har de senaste sex åren jobbat som informationschef för Svensk Egenvård.

Tidigare var Annika Hjerpe under närmare tolv år fast skribent på tidningen Dagens Medicin samt har också frilansat för många andra tidningar varav Svenska Dagbladet och Må Bra var några av de mest stadigt återkommande. För Svenska Dagbladet skrev hon både på näringslivssidorna och om medicin.

”Från att skriva om sjukdomar och deras botemedel har jag gradvis övergått till att informera om bra mat, egenvård och att bevara det friska. Det känns som en naturlig övergång och min förhoppning är att kunna informera vidare om den senaste forskningen och utvecklingen på ett bra sätt så att det kan underlätta för andra personer i deras beslut vad gäller viktiga livsstilsfrågor”, säger Annika Hjerpe.

Axellus startade 2007 i Sverige och är en del av den norska Orkla-koncernen vars hälsoprofil inleddes redan 1854. Axellus är i dag den ledande nordiska leverantören av kosttillskott och representerar varumärken som Nutrilett, Litomove, Pikasol, Maxim och Gerimax.

Källa: Pressmeddelande via MyNewsdesk